DSC7748
Wiezijnwij

‘Wij zijn Duncan(47j) en Josje (36j) en sinds September 2018 wonen we samen met onze kinderen Amy Leaf (16j), River Indie (4j) en Moon Gaia (2j) in Den Burg op Texel! Wonend in de randstad droomden we er al een poos van om op Texel te kunnen wonen en toen Josje een baan als financieel adviseur sociaal domein op het eiland aangeboden kreeg hebben we die kans met beide handen en heel veel vreugde gegrepen.

Josje heeft in Groningen strategische communicatie en sociologie gestudeerd en is afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gemeenten . Ze is opgegroeid op een kleine boerderij in een klein dorp in Drente. Toen ze in de randstad woonde verlangde ze naar de natuur en het leven in een kleine gemeenschap.

Duncan is sinds z’n 17de artiest ( danser- zanger) en heeft in verschillende grote musicals gestaan o.a. Sweet Charity –Boyband - Jekyll and Hyde - Grease -Saturday night fever. Sinds 2006 heeft hij zich volledig gewijd aan yoga en een grote yoga-studio in de Zaanstreek opgezet en gerund. In die periode heeft’ie ook een Thai Yoga massage opleiding in Thailand gevolgd en is naast yogalessen ook massages gaan geven. In 2013 raakte hij geboeid door het sjamanisme en (her)ontdekte hij de kracht van de natuur. In 2015 volgde hij een sjamanisme opleiding bij Hof van Aksen. Duncan wil op Texel sjamanistische workshops gaan geven om meer mensen de kans te geven er kennis van te nemen. De spirituele ruimte in ons nieuwe huis, maar ook de natuur op Texel bieden hier inspiratie en ruimte voor.

We hebben elkaar leren kennen tijdens een yoga-retraite in Goa- India. Inmiddels zijn er drie dochters en als “moderne hippies” doen we ons best ze te leren leven in vrijheid, met vertrouwen en liefde voor de natuur en elkaar. Texel is voor ons de plek waar dit mogelijk is.

Is het de wind, de zee de eilandcultuur? We weten het (nog) niet, maar je bent welkom om het samen met ons te ontdekken!

Warme groet,

Josje en Duncan

so-Hum
Created by Ductime
TEXEL