DSC7748
DSC7748 Healingbyhands
DSC7748

Healing by hands is ontstaan door de jarenlange massage ervaring die Duncan heeft opgedaan. Verschillende massagevormen komen er samen. De basis komt voort uit de thai yoga massage.

Thai yoga massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. Duncan heeft besloten om ‘zijn’ massagevorm healing by hands te noemen omdat dit is wat hij terugkreeg van klanten. Door de massage ervaren mensen een helende werking in het ‘zijn’. De mens heeft naast spirituele en intellectuele voeding ook lichamelijke voeding nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een diepe massage.

Traditionele thai massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of in de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thai massage is sterk beïnvloed door yoga en de Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga en de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Het is een ideale manier om te ontspannen, te ontstressen en ook goed voor de flexibiliteit van het lichaam. De rekoefeningen helpen om vastzittende gewrichten los te maken, flexibiliteit te vergroten, spierspanning te verlichten, de aura en de interne organen te stimuleren en om het energiesysteem in balans te brengen.

Je kan de massage zien als het doen van yoga-oefeningen, zonder dat je je er zelf voor hoeft in te spannen, terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt.

Duur van de behandeling:

De behandeling duurt 1,5 of 2 uur en wordt op de grond op een futon uitgevoerd. Je blijft gedurende de massage gekleed, het liefst een katoenen shirt met lange mouwen (kleding die je ook in de yogales zou aandoen).

Prijzen (inclusief 21 % BTW)

  • 1,5 uur € 95,00 (waarvan 19,95 BTW)
  • 2 uur € 119,00 (waarvan 24,99 BTW)
  • 3-Rittenkaart 10% korting
  • Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar.

Afspraak maken kan via 06-41153800 of via ductime@me.com

Een afspraak in de avond of het weekend is mogelijk in overleg.

Aangeraden frequentie

Het beste resultaat wordt gehaald wanneer je elke zes tot acht weken gemasseerd wordt. Na de eerste keer masseren wordt het helende effect al ervaren. Na ongeveer drie massages houdt de helende werking steeds langer aan.

so-Hum
Created by Ductime
TEXEL